... SORUNU CÖZERSEN ONU BIR GÜN ICIN ÖZGÜR KILARSIN, BIR INSANA SORUNLARINI CÖZMEYI ÖGRETIRSEN ONU HAYATI BOYUNCA KENDINDEN EMIN KILARSIN. blog layouts

BIR INSANIN CAHIL OLDUGUNU BILMESI / ILME ATILMIS ILK ADIMDIR

Salı, Aralık 26, 2006

TESEKKÜR EDERIM.

Friendster images


Bir ay boyunca sizlerle SAGLIK konusunda bu siteyi paylastik.Sitemize yazi gönderen kiymetli Dostlarimiza tesekkürü borc bilirim.Bu gün SAGLIK konusuna noktayi koyup.Yeni yilda sizlerle TELE VIZYON adi altinda yeni bir ay sürecek konuyu alacagiz.Bu konuda yazi göndermek istiyen Dostlarimiz sifre ve kod nolarini biliyorlar aynen onlari kullanarak yazilarini gönderebilirler.Sitemize yeni katilmak istiyen arkadaslarimiz.Erdil1@msn.com adresine email göndererek yazi yazmak icin müracaat edebilirler.

Bütün Dostlarimizin,okurlarimizin Kurban Bayramlarini kutlar ve Yeni bir Yila sihhat afiyet icersinde girmelerini dileriz.

Saygilarla.

YAZAN.

2 Comments:

At 12:44 ÖÖ, Blogger Asortik Krep said...

EDİTÖR BEY'E.. Önümüzde yılbaşı var kurban bayramı var sizin seçtiğiniz konu herhangi bir zamanda yazabileceğimiz televizyon teması..Bu konuda dikkatinizi çekmek istedim :))
Pek uslu bir yazar olmadığımı bu ve buna benzer itirazlarımdan düşünüp umarım beni aranıza aldığınıza pişman olmazsınız :))

 
At 1:03 ÖÖ, Blogger ERDIL said...

Sayin YAZAR'im o kadar doluyuz ki bu konu da!..
Site sizlerin yazilarinizi bekliyoruz.
Saygilar.

 

Yorum Gönder

<< Home